Thursday, November 25, 2010

result PMR

sedang pikirkan result PMR:)
mengharapkan result PMR yang cemerlang..
   AMIN.. :) 
argh pejam celik fara dah abiz dah pom 3 ...PMR pon fara dh duduki ..argh...cam mane dengan result PMR ni..huh risau gilo bile pikirkan soal result PMR ni ..cam mane le rupa result PMR fara ye .. ...pikir2 balik takut pun ada nak tunggu result PMR ni ...fara takut nak tengok keputusan PMR yang xlama lagi akan keluar ..arghh time result keluar tu kena pekak kan telinga ni ..hhmm paham2 la law result oke xapa ..law result xberapa nak oke ...xpasal2 kena potpetpotpet dengan mama fara ..yloo kang die mesti ckp "tu la adik dok men nset ja ,,dok men fb ja ..xmau baca buku" "tengok sekarang result pon xoke "" ..huh mesti akan kedengaran smue itu bile result PMR keluar :(.....buad xtaw je lOo..haha..apa2 pon fara doakan result PMR yg bakal keluar ni dapat heppykan diri fara ni n smue org first sekali dapat heppykan mak ayah fara ..harap2 keputusam PMR dapat 8A(insyaallah)law xley dapat pon janji result 2 oke la .harap2 smue lulus..AMIN ...
argh hati tengah
  • gelisah
  • risau
  • mederita
  • takut 
  • dan bercampur dengan kegembiran ..huhu  
kerana sedang pikirkan tentang result PMR yang akan keluar xlama lagi ni ..huuhu ..sabar ..fara kau kena banyak berdoa oke .. :)

2 comments:

♥-- emieysandra --♥ said...

hai farah, xdpt ikut k tutor tu.
Cuba ikut step tu betul.
copy paste kod cursor tu kat atas head dlm edit html..

p/s : ape2 gitau ea, sory. kalau tutor akak tu xleh tlg adik.

farah hanim said...

akk....time kasih ye ...fara dh dpt ikot dh ...akk bg la tutor yg len tok cntik kn blog .. :)

Post a Comment

Thursday, November 25, 2010

result PMR

sedang pikirkan result PMR:)
mengharapkan result PMR yang cemerlang..
   AMIN.. :) 
argh pejam celik fara dah abiz dah pom 3 ...PMR pon fara dh duduki ..argh...cam mane dengan result PMR ni..huh risau gilo bile pikirkan soal result PMR ni ..cam mane le rupa result PMR fara ye .. ...pikir2 balik takut pun ada nak tunggu result PMR ni ...fara takut nak tengok keputusan PMR yang xlama lagi akan keluar ..arghh time result keluar tu kena pekak kan telinga ni ..hhmm paham2 la law result oke xapa ..law result xberapa nak oke ...xpasal2 kena potpetpotpet dengan mama fara ..yloo kang die mesti ckp "tu la adik dok men nset ja ,,dok men fb ja ..xmau baca buku" "tengok sekarang result pon xoke "" ..huh mesti akan kedengaran smue itu bile result PMR keluar :(.....buad xtaw je lOo..haha..apa2 pon fara doakan result PMR yg bakal keluar ni dapat heppykan diri fara ni n smue org first sekali dapat heppykan mak ayah fara ..harap2 keputusam PMR dapat 8A(insyaallah)law xley dapat pon janji result 2 oke la .harap2 smue lulus..AMIN ...
argh hati tengah
  • gelisah
  • risau
  • mederita
  • takut 
  • dan bercampur dengan kegembiran ..huhu  
kerana sedang pikirkan tentang result PMR yang akan keluar xlama lagi ni ..huuhu ..sabar ..fara kau kena banyak berdoa oke .. :)

2 comments:

♥-- emieysandra --♥ said...

hai farah, xdpt ikut k tutor tu.
Cuba ikut step tu betul.
copy paste kod cursor tu kat atas head dlm edit html..

p/s : ape2 gitau ea, sory. kalau tutor akak tu xleh tlg adik.

farah hanim said...

akk....time kasih ye ...fara dh dpt ikot dh ...akk bg la tutor yg len tok cntik kn blog .. :)

Post a Comment